Εκδηλώσεις του Συλλόγου

13-4-2012
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΣΤΟ ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΣΤΟ ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ


   Την Κυριακή 8/4/12 στα Γραφεία της Ενορίας Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών πραγματοποιήθηκε η επίσημη παράδοση επιταγής ύψους 3.000 € για το «Γεύμα Αγάπης» της Ενορίας Αγ. Γεωργίου Γιαννιτσών εκ μέρους του Δικηγορικού Συλλόγου Αμμοχώστου στον Σεβ. Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, μέσω αντιπροσωπείας του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών.

   Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, κ. Αθανάσιος Ξυνίδης, επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών (www.dsgian.gr), παρέδωσε την επιταγή στον Σεβασμιώτατο και τόνισε ότι οι Κύπριοι αδελφοί μας έδειξαν την αλληλεγγύη και την αγάπη τους παρά το γεγονός ότι και οι ίδιοι είναι εμπερίστατοι, αφού είναι αναγκασμένοι να ζουν και να εργάζονται μακρυά από τις προγονικές τους εστίες εξαιτίας της Τουρκικής κατοχής. Σημείωσε μάλιστα ότι επιδιώχθηκε να δοθεί δημοσιότητα στο γεγονός, προκειμένου να αναδειχθεί αυτή η συγκινητική και αξιοθαύμαστη χειρονομία αγάπης.

   Ο Σεβασμιώτατος από την πλευρά του ευχαρίστησε θερμά τους δωρητές αλλά και τον Δικηγορικό Σύλλογο Γιαννιτσών για την συμμετοχή του στο φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας, το οποίο στηρίζεται στη συμμετοχή όλων. Πρόσθεσε επίσης ότι τα γεύματα αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως αυξάνονται χάρη στην συμμετοχή αυτή και ήδη λειτουργούν γεύματα στη Σκύδρα, στον Ν. Μυλότοπο και στον Άγρα. Με την ευκαιρία αυτή μάλιστα ευχαρίστησε και την Μητρόπολη Ταμασού Κύπρου (www.imtamasou.org.cy) για την προσφορά 500 κατεψυγμένων τροφίμων, τα οποία μοιράστηκαν σε όλα τα «Γεύματα Αγάπης» της Μητροπόλεως. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι αυτές οι φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες, όπως τα Γεύματα Αγάπης ή τα Κοινωνικά Παντοπωλεία προωθούνται από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος σε όλες τις Μητροπόλεις της Ελλάδος χωρίς υστεροβουλίες, αλλά προς δόξαν Θεού και τιμή του λαού μας.


14-2-2012
Νέα Γενιά και Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών

14-12-2011
Hμερίδα: «Δρομολογώντας το ασφαλές σχολείο»
Τα σχολεία, βιώνοντας τις κοινωνικοοικονομικές και τεχνολογικές εξελίξεις, καλούνται σήμερα να μορφώσουν ίσως τον πιο διαφοροποιημένο μαθητικό πληθυσμό από ποτέ άλλοτε, με επιτακτική την ανάγκη δημιουργίας ευέλικτων διδακτικών  και παιδαγωγικών μεθόδων.

Στα πλαίσια της ενημέρωσης των εκπαιδευτικών αλλά και των γονέων, το 3ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών και η Β’ ΕΛΜΕ Πέλλας, σε συνεργασία με το Δικηγορικό Σύλλογο και την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Γιαννιτσών, διοργάνωσαν την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011, ώρα 17:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πέλλας, την ημερίδα: «Δρομολογώντας το ασφαλές σχολείο», με αντικείμενο την νεανική παραβατικότητα, τις εκφράσεις αυτής στο σχολικό περιβάλλον και τις στρατηγικές διαχείρισης των αντίστοιχων προβληματικών συμπεριφορών.

Στόχος της διοργάνωσης ήταν η ευαισθητοποίηση όλων μας σε θέματα πρόληψης, αντιμετώπισης και διαχείρισης κρίσεων στο σχολικό και οικογενειακό περιβάλλον, με την ταυτόχρονη ανάδειξη και διερεύνηση στάσεων, που εντάσσονται στον τομέα της νεανικής παραβατικότητας σε τοπικό επίπεδο.

1-5-2010
Πανελλήνιο Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα Δικηγορικών Συλλόγων
Το παρόν της έδωσε και φέτος η ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών στο Πανελλήνιο Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα Δικηγορικών Συλλόγων. Συμμετέχοντας στον αντίστοιχο προκριματικό όμιλο αντιμετώπισε τις ομάδες του Ηρακλείου, του Μεγ. Αλεξάνδρου Θεσσαλονίκης και του Δημοσθένη Αθηνών.
    Με την ομάδα αγωνίσθηκαν οι παρακάτω: Αχτσιόγλου Θέμης, Γιώτας-Νικολαϊδης Μάριος, Δεμερτζίδης Χαράλαμπος, Δεσποτόπουλος Ιωάννης, Ζαχαριάδης Μιχάλης, Κέφαλος Μαύρος, Κουμαράς Νικόλαος, Λαζαρίδης Βασίλειος, Παπαμανώλης Μάνος, Φουντουκίδης Ευστάθιος, Μητώσης Χρήστος,  Χατζηγεωργίου Γεώργιος, Χατζημιχαηλίδης Μιχάλης, Σαββόπουλος Κυριάκος,  Κώστας Ιωάννης, Καραμίγκος Ευρπίδης, Κωστίκας Μιχάλης, Καραγιώργος Νικόλαος.

Πληροφόρηση για την εξέλιξη Υποθέσεων lawlogic.gr - Πληροφόρηση για την εξέλιξη αγωγών
Ανακοινώσεις
28-9-2023
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 1-15.10.2023
28-9-2023
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Επιδόσεις διορισμών δικαστικών αντιπροσώπων
27-9-2023
ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
27-9-2023
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
27-9-2023
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Αναστολή εργασιών Εφετείου Θεσσαλονίκης
27-9-2023
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Εγκύκλιος Υπουργείου Εσωτερικών - Πληροφορίες και οδηγίες για τις εκλογές
27-9-2023
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Κλήρωση για τους διορισμούς των δικαστικών αντιπροσώπων
26-9-2023
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Σεμινάριο ενημέρωσης των Δικαστικών Αντιπροσώπων των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 8ης & 15ης Οκτωβρίου 2023